KALDER TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN ULUSAL KALİTE HAREKETİ’NE KATILDIK

KALDER TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN ULUSAL KALİTE HAREKETİ’NE KATILDIK

Is Sagligi ve Güvenligi Sektörünün Öncü Kuruluslarindan Olan Doga HSE Group, Mükemmelligin Temel Kavramlarini Benimsemek ve Hayata Geçirmek Amaciyla KalDer Tarafindan Yürütülen Ulusal Kalite Hareketi’ne Katildi.


Yeni yilin ilk Ulusal Kalite Hareketi gerçeklesti. Is Sagligi ve Güvenligi alaninda faaliyet gösteren ve sektördeki yükselisi ile dikkat çeken Doga HSE Group, Türkiye Kalite Dernegi (KalDer) tarafindan yürütülen Ulusal Kalite Hareketi’ne (UKH) dahil oldu.

Iyi Niyet Bildirgesi KalDer Yönetim Kurulu Baskani Buket Eminoglu ve Doga HSE Group Yönetim Kurulu Baskani Sertaç Güven tarafindan törenle imzalandi. Ulusal kalite bilincinin yaratilmasi, gelis¸tirilmesi ve toplam kalite yönetimi ile mükemmellik modeli uygulamalarinin yayginlas¸tirilmasinin ilk adimi olarak görülen Ulusal Kalite Hareketi I?yi Niyet Bildirgesi’ni imzalayan kurum ve kurulus sayisi 681’ e yükselirken, Doga HSE Group da sözkonusu harekete katilarak sektörde bir ilke imza atmis oldu.

Doga HSE Group’u kalite ve mükemmellik alanlarindaki çabalarindan dolayi kutlayan KalDer Yönetim Kurulu Baskani Buket Eminoglu, hareketin is sagligi ve güvenligi sektörü açisindan da önemli çiktilarinin olacagini vurguladi. Eminoglu, “Iyi niyet bildirgesi temelde bu ülkede kalite için ugrasan insanlarin dahil oldugu bir gruba girmek ve o konuda emek vermek demektir. Bu bir gönüllülük hareketidir ve bence çok kiymetli bir harekettir. Tekrar aramiza hos geldiniz” diye konustu.

Kalite ile ilgili bugüne kadar çok önemli adimlar attiklarini ifade eden Doga HSE Group Yönetim Kurulu Baskani Sertaç Güven ise mükemmellik yolculuguna kararlilikla devam edeceklerini söyledi.